I vår nya GZ2000-serie finner du OLED-TV-apparater som är finjusterade av bildproffs från Hollywood som Stefan Sonnenfeld.
 
  Ser mailet konstigt ut? Klicka här.  
 

Nyhetsbrev
Januari 2019

 
Våra helt nya produkter från CES 2019!
 
 

Hej

Vi inleder 2019 med att introducera en helt ny OLED-serie – GZ2000. Det är vår hittills mest bioinspirerade TV och världens första* OLED-TV som kan hantera både HDR10+ och Dolby Vision HDR. Dessutom har den stöd för HLG Photo, det nya stillbildsformatet med HDR-kvalitet.

Den nya OLED-serien GZ2000 finns med 55- och 65-tumsskärm och kombinerar avancerad teknik med Stefan Sonnenfelds kunnande inom färgjustering.

GZ2000-serien är också världens första* TV med inbyggda, uppåtriktade högtalare med stöd för Dolby Atmos. Den använder sig av flera olika högtalarelement för att skapa en fantastisk ljudupplevelse, med ett rörligt och verklighetstroget ljud som fyller rummet och omsluter dig i en kraftfull och dynamisk underhållningsupplevelse.

Klicka på knappen nedan för mer information.

Läs mer om nya GZ2000 OLED-TV


*Per 7 januari 2019 enligt Panasonic-data.

 

The brand new UB450 UHD Blu-ray Player
  Nya UB450 UHD-Blu-ray-spelare  
  Vår nya UHD-Blu-ray-spelare UB450 är utvecklad för att erbjuda en filmupplevelse som uppfyller filmskaparens vision, med en enastående bild i HDR-kvalitet som skapar biografkänsla.

UB450 är kompatibel med HDR10+ – den senaste versionen av HDR – som utnyttjar dynamisk information (metadata) för att kontinuerligt optimera ljusstyrkan istället för att använda sig av en enda statisk inställning. Resultatet är den ultimata hemmabioupplevelsen, med en ännu mer dynamisk, färgrik och realistisk HDR-bild. UB450 har även stöd för Dolby Vision, ett alternativt format till HDR10+.

Med UHD-Blu-ray-spelaren UB450 och en kompatibel TV (till exempel från vår nya GZ2000-serie) får du en bildupplevelse som exakt motsvarar filmskaparens vision, oavsett vilket dynamiskt HDR-format som har använts.

Läs mer om UB450 UHD-Blu-ray-spelare
 

 

The new Panasonic HTX90 and HF410 Headphones
  Vi introducerar hörlurarna HTX90 och HF410  
  Njut av ett fylligt, dynamiskt ljud utan störande moment med de helt nya HTX90-hörlurarna. HTX90-hörlurarna är utrustade med brusreduceringsteknik som eliminerar buller från omgivningen och ger dig en rik och distraktionsfri ljudupplevelse. Det kraftfulla uppladdningsbara batteriet klarar 24 timmars oavbruten trådlös uppspelning (med brusreducering aktiverad).

Ett annat nytillskott i vår produktfamilj är de trådlösa Bluetooth-hörlurarna HF410. Njut av fylliga, djupa bastoner med mindre distorsion. Kapacitet för 24 timmars oavbruten uppspelning, komfortabel passform och låg vikt gör HF410-hörlurarna idealiska för långvarig lyssning när du är i rörelse.

Läs mer om HTX90-hörlurarna

Läs mer om HF410-hörlurarna
 

  Product Kundomdömen  
  Upptäck VIERA TV Support & Contact  
     
Håll dig uppdaterad. Följ oss.
   
 
 
    
Till toppen
 
Observera: Du har fått detta nyhetsbrev eftersom du prenumererar på det eller eftersom du vid ett tidigare besök på Panasonics webbplats har gått med på att vi kan skicka dig mer information. Använd denna länk för att avregistrera dig från våra nyhetsbrev.
 
Detta är ett automatiskt e-postmeddelande. Svara inte på det.
 
Om du har frågor eller kommentarer är du välkommen att kontakta Panasonic.
 
Sekretesspolicy
 
Copyright © 2018 Panasonic Nordic, en del av Panasonic Marketing Europe.
 
Panasonic Nordic
Telefonvägen 26
126 26 Hägersten
Sweden