Ser mailet konstigt ut? Klicka här.  
 
Kampanj
Juni 2017
 
Midsommarrean är äntligen här!
 
 

Hej!

Idag startar vi igång den årliga midsommarrean med massor av produkter till rabatterade priser.

Föreviga dina sommarupplevelser med vår topptestade LUMIX LX15. Den perfekta kompaktkameran för dig som vill kunna ta bilder under och efter semestern.

För dig som tycker om att koppla av framför en bra film så hittar du en 55 tums 4K HDR TV av årsmodell 2017 till rabatterat pris. Vill du ha den senaste Ultra HD Blu-rayspelaren så finns UB400 där Planet Earth II ingår utan extra kostnad.

Priserna gäller fram till och med måndag den 26 juni och så långt lagret räcker på shop.panasonic.se.

Hälsningar

Panasonic Sverige

 
55 tums 4K HDR TV
  55EX600  
  Njut av sommarens hemmakvällar framför en TV som ger dig en närmare och mer detaljrik bildupplevelse. EX600 är redo för HDR-material och erbjuder den senaste SMART-tekniken.  
  Köp till rabatterat pris  
Ultra HD Blu-rayspelare
  UB400  
  Med UB400 får du den bästa tänkbara bildupplevelsen på din 4K TV tack vare UHD Blu-rayformatet. Just nu ingår också Planet Earth II när du köper UB400.  
  Köp till rabatterat pris  
On ear hörlurar
HF500
HF500 är hörlurarna för dig som föredrar komfort och hög ljudkvalitet. De spelar högt och välbalanserat med ett frekvensomfång på 9Hz-26kHz.
Köp till rabatterat pris
Topptestad kompaktkamera
LUMIX LX15
När du vill fånga sommaren på bild så kanske du vill undvika en massa kringutrustning. LX15 är en ljusstark 20Mpx kamera som presterar på topp varje gång. Det kanske inte är så konstigt att tidningen Ljud och Bild skrev att det var en av de bästa kompaktkamerorna de testat.
Köp till rabatterat pris
Stilren mikrostereo
HC400
Kompakt mikrostereo som spelar upp från CD, USB, radio och via Bluetooth. Designen passar in i alla hem och stereon kan dessutom väggmonteras.
Köp till rabatterat pris
80W multirum högtalare
ALL9
Högtalaren ALL9 är lösningen för dig som vill ha friheten att streama din musik överallt i hemmet. Högtalaren kan användas helt fristående eller kopplas ihop med andra ALL-högtalare via ditt hemmanätverk.
Köp till rabatterat pris
Smarta hemmet
HN6010
Med detta Smart Home startkit kan du säkra hemmet eller landstället hela året via din Smartphone. I startkitet ingår hubben, rörelsedetektor och dörr- och fönstersensor. Går att utöka med kameror, sensorer och andra tillbehör som passar dina behov.
Köp till rabatterat pris
 
  Product Kundomdömen  
  Upptäck VIERA TV Support & Contact  
 
 
Håll dig uppdaterad. Följ oss.
   
 
 
    
Till toppen
 
Observera: Du har fått detta nyhetsbrev eftersom du prenumererar på det eller eftersom du vid ett tidigare besök på Panasonics webbplats har gått med på att vi kan skicka dig mer information. Använd denna länk för att avregistrera dig från våra nyhetsbrev.
 
Detta är ett automatiskt e-postmeddelande. Svara inte på det.
 
Om du har frågor eller kommentarer är du välkommen att kontakta Panasonic.
 
Sekretesspolicy
 
Copyright © 2017 Panasonic Nordic, en del av Panasonic Marketing Europe.
 
Panasonic Nordic
Telefonvägen 26
126 26 Hägersten
Sweden