Med Netflix kan du när som helst titta på vad du vill. Panasonic garanterar den kvalitet som dina program verkligen förtjänar.
 
  Ser mailet konstigt ut? Klicka här.  
 
Newsletter
November 2019
Panasonic and  Netflix
 
Panasonic & Netflix – för fulländad strömning
 
 

Hej,
Panasonic har samarbetat med Netflix för att kunna tillhandahålla de perfekta verktygen för din strömningsupplevelse. Kalibrerat Netflix-läge är till exempel en enkel menyinställning som låter dig uppleva exakta färger, skarpa dynamiska kontraster och autentiskt berättande i Netflix hela katalog. Våra TV-modeller som rekommenderas av Netflix uppfyller dessutom krav på prestanda som exempelvis snabbare programöppning eller tydligare text som garanterar en bättre Netflix-upplevelse.

Med vänliga hälsningar,
Ditt Panasonic-team

Välj ditt verktyg
Titta på förhandsgranskningen
Förbättra din Netflix-upplevelse
  TV som rekommenderas av Netflix – perfekt i rörelse.  
  Netflix innebär toppmodern underhållning så varför inte förbättra din upplevelse och göra den ännu snabbare, enklare och bättre? De TV-modeller som rekommenderas av Netflix uppfyller prestandakrav som skiljer dem från andra smarta TV-apparater och garanterar en bättre Netflix-upplevelse. Dina fördelar: snabbare programöppning med en knapptryckning, skarpare text och tydligare bilder plus alltid den senaste versionen eftersom TV-apparaten uppdateras i bakgrunden.  
  Fler fördelar  
Titta på förhandsgranskningen
En smula Hollywood i ditt hem
  Upplev biokvalitet – proffsens val  
  Proffsen i Hollywood använder den senaste tekniken för att ge liv åt sin vision – som våra förstklassiga OLED-TV-apparater under efterproduktionsprocessen. Panasonic GZ2000 Professional Edition OLED-TV ger dig ännu bättre kontroll över de parametrar som definierar bildkvalitet: förbättrad genomsnittlig ljusstyrka, ökat dynamiskt omfång och oöverträffad färgprecision. Njut av den bästa bildupplevelsen med OLED eftersom din TV aldrig har varit mer sevärd än nu.  
Upplev OLED
  Product Kundomdömen  
  Upptäck VIERA TV Support & Contact  
     
Håll dig uppdaterad. Följ oss.
   
 
 
    
Till toppen
 
Observera: Du har fått detta nyhetsbrev eftersom du prenumererar på det eller eftersom du vid ett tidigare besök på Panasonics webbplats har gått med på att vi kan skicka dig mer information. Använd denna länk för att avregistrera dig från våra nyhetsbrev.
 
Detta är ett automatiskt e-postmeddelande. Svara inte på det.
 
Om du har frågor eller kommentarer är du välkommen att kontakta Panasonic.
 
Sekretesspolicy
 
Copyright © 2019 Panasonic Nordic, en del av Panasonic Marketing Europe.
 
Panasonic Nordic
Sundbybergsvägen 1 B
171 73 Solna
Sweden