Ser mailet konstigt ut? Klicka här.  
 
Nyhetsbrev
Juni 2016
 
 
 

Hej !

Passa på att fynda ljud- och bildupplevelser under vår 48-timmars midsommarrea. Här hittar du bland annat superpriser på två kameror för sommarens utflykter och resor, en kraftfull trådlös högtalare för soliga dagar på stranden, ett multiroom-system för sommarens fester och två Blu-ray spelare i toppklass för regniga hemmakvällar i soffan.

Priserna gäller fram till klockan 00.00 den 23 juni.

Glad midsommar!

Panasonic Sverige

 
Ljud & bild
  Kompakt och elegant multiroom-system  
  Multiroom-system med trådlös uppspelning via Bluetooth®. Programmerbara förval och klockfunktion med alarm och snooze-funktion. 80 mm fullregisterhögtalare och långslagigt högtalarelement ger en basåtergivning som går att jämföra med betydligt större högtalare.  
  Köp med rabatt  
  Överraskande ljudupplevelser överallt  
  En kompakt och elegant Bluetooth® högtalare med Resonance Bass-teknik. Vattenskyddad (IPX4) med upp till 12 timmars speltid. Ljuseffekter förstärker upplevelsen ytterligare.
Köp med rabatt
Den optimala bloggkameran
DMC-GF7 har nya slutarfunktioner och en 180 graders vridbar skärm som gör det enkelt att ta perfekta sefies. Kameran har även inbyggd skönhetsretuschering som alltid tar fram din bästa sida. Kitobjektivet på 12–32 mm ger en fantastisk vidvinkel. Med det inbyggda WiFi-stödet ansluter du enkelt kameran till en smartphone eller en surfplatta.
Köp med rabatt
Vattentät äventyrskamera
Lumix DMC-FT30 är kamera i kompaktformat som klarar de flesta äventyr. Vattentät till 8 meter djup, stötsäker från 1,5 meters höjd och frosttålig ner till – 10 grader. Här finns även en rad specialfunktioner såsom Time Lapse, Creative Panorama och flera filterfunktioner. MEGA O.I.S. (Optical Image Stabilizer) minskar risken för suddiga bilder.
Köp med rabatt
Förvandla ditt vardagsrum till en biosalong
3.1 soundbar med Bluetooth® och trådlös kraftfull subwoofer ger dig filmupplevelser med äkta biografkänsla. Diskret och elegant design i ett kompakt format.
Köp med rabatt
Bild och ljud i världsklass
Blu-ray spelare med 4K Direct Chroma Upscaling-teknik ger en bildkvalitet med högre precision än vad som tidigare varit möjligt. 4K/60p utgångssignal, 7.1-kanals analogutgång, dubbla HDMI-terminaler. 192kHz/32bit DAC x 4 för ljud i allra högsta kvalitet. Sammantaget en oöverträffad bild och ljudupplevelse!
Köp med rabatt
Streethörlurar av DJ-typ
Nya DJS200 är en vidareutveckling av Panasonics professionella DJ-hörlurar. Vikbara och vridbara kåpor för enkel och bekväm användning. 28 mm membran av Neodymium. Finns i färgerna vit och svart.
Köp med rabatt
Kristallklart ljud – fritt från distorsion
Micro Audio-system byggd för högupplösta ljudformat. 3-vägshögtalare med silk dome diskantelement. Bluetooth® streaming med Re-master, Panasonic digital förstärkardel på 120W (1kHz, 3ohms, 10% THD). Äkta HiFi-ljud i mikroformat!
Köp med rabatt
Extrem bild- och ljudkvalitet
Avancerad Blu-ray spelare med 4K-uppskalning (Ultra HD). Uppspelning av 4K-JPEG/Video. Stöd för DLNA och högupplösta ljudformat. Internet Apps.
Köp med rabatt
 
  Product Kundomdömen  
  Upptäck VIERA TV Support & Contact  
 
 
Håll dig uppdaterad. Följ oss.
   
 
 
    
Till toppen
 
Observera: Du har fått detta nyhetsbrev eftersom du prenumererar på det eller eftersom du vid ett tidigare besök på Panasonics webbplats har gått med på att vi kan skicka dig mer information. Använd denna länk för att avregistrera dig från våra nyhetsbrev.
 
Detta är ett automatiskt e-postmeddelande. Svara inte på det.
 
Om du har frågor eller kommentarer är du välkommen att kontakta Panasonic.
 
Sekretesspolicy
 
Copyright © 2016 Panasonic Nordic, en del av Panasonic Marketing Europe.
 
Panasonic Nordic
Telefonvägen 26
126 26 Hägersten
Sweden