Ser mailet konstigt ut? Klicka här.  
 
Kampanj
September 2016
 
 

Du vet väl att höstrean gäller fram till kl. 23:59 inatt?

Hitta allt från Bluray-spelare till mikrosystem och multirum-högtalare. Allt för att du ska ha de bästa förutsättningarna inför höstens hemmakvällar.

Hälsningar,

Panasonic Sverige

Ta musiken med dig
SC-RB5
Bluetooth-högtalaren RB5 med Resonance Bass-teknik ger dig en överraskande ljudupplevelse när du ställer den på ett underlag av trä, metall eller glas. Resonans-tekniken gör att ljudet förstärks på ett imponerande sätt.
Köp med rabatt
 
Fantastisk bild med Bluray
  DMP-BDT380  
  En avancerad modell som förutom 4K-uppskalning och visning av 4K-bilder även har stöd för högupplösta ljudformat. BDT380 har dessutom en rad smarta nätverksfunktioner. Anslut den till en smartphone eller surfplatta så kan du titta på dina favoriter och filmer från källor som exempelvis NETFLIX.  
  Köp med rabatt  
Vattentålig multirum-högtalare
SC-ALL05
En symfoni av kraft och rörlighet - ALL05 är en trådlös högtalare som fyller de flesta rum med din favoritmusik, inifrån och ut. Tack vare ett kraftfullt batteri med 9 timmars kapacitet kan du ta med dig musiken överallt i hemmet och även utanför. Den vattenskyddade konstruktionen göra att du kan ha med den i badrummet eller ute i trädgården.
Köp med rabatt
När du ställer krav på ljudet
SC-PMX70
LincsD-Amp och 3-vägshögtalare med silk dome diskantelement bidrar till en imponerande ljudkvalitet från olika typer av musikkällor. Systemet har ett kompakt format och elegant design med frontpanel i borstat aluminium.
Köp med rabatt
Streama eller spela upp CD-samlingen
SC-PM600
Mikrostereon PM600 ger dig rent ljud och kraftfull basåtergivning, oavsett om du spelar upp CD-skivor eller streamar din musik. Remaster-funktionen kompenserar för förlorade ljudsignaler och återskapar ett ljud med hög kvalitet.
Köp med rabatt
Skaffa bioljud hemma
SC-HTB685
HTB685 har en diskret och elegant deltaformad design som passar i ditt vardagsrum. 3.1-kanalssystem som skapar en stor ljudupplevelse. Du streamar din favoritmusik trådlöst till soundbaren med hjälp av Bluetooth- och NFC-teknik.
Köp med rabatt
 
  Product Kundomdömen  
  Upptäck VIERA TV Support & Contact  
 
 
Håll dig uppdaterad. Följ oss.
   
 
 
    
Till toppen
 
Observera: Du har fått detta nyhetsbrev eftersom du prenumererar på det eller eftersom du vid ett tidigare besök på Panasonics webbplats har gått med på att vi kan skicka dig mer information. Använd denna länk för att avregistrera dig från våra nyhetsbrev.
 
Detta är ett automatiskt e-postmeddelande. Svara inte på det.
 
Om du har frågor eller kommentarer är du välkommen att kontakta Panasonic.
 
Sekretesspolicy
 
Copyright © 2016 Panasonic Nordic, en del av Panasonic Marketing Europe.
 
Panasonic Nordic
Telefonvägen 26
126 26 Hägersten
Sweden