Ser mailet konstigt ut? Klicka här.  
 
Tävling!
2016
 
 
 

Hej !

Hur länge har du haft din Panasonic mikro? Vi har fått in en massa brev, mail, Facebook posts från kunder som har riktigt gamla klenoder. Det gjorde oss glada, tänk att våra produkter håller i över 20 år!

Så vi tänkte, det måste finnas fler därute. Vi borde göra något fint för er som är trogna Panasonic. Så nu letar vi helt enkelt efter Sveriges äldsta fungerande Panasonic mikrovågsugn. Har du en Panasonic mikro som har varit med länge? Då har du chansen att få din gamla vän utbytt mot vår nya Steam Combi CS894 mikrovågsugn. 

Det var längesedan en mikro bara värmde maten snabbt. Steam Combi har både grill- och ångfunktion som ger dig möjlighet att bevara vitaminer och laga hälsosammare mat.

Lägg bara upp en bild på din gamla mikro på vår Facebooksida så är du med i tävlingen! Alla som deltar i tävlingen får en rabattkod på mikrovågsugn på shop.panasonic.se och hos utvalda återförsäljare.

Lycka till!

Vänliga hälsningar,

Panasonic Sverige
 
  Steam Combi CS894  
  Panasonics Steam Combi innebär en nystart för ditt kök.  Kombinationen av ånga, grill och värme ger dig nya möjligheter att laga mat, bevara vitaminer och servera mat som är mer hälsosam. Dessutom är den snabb så du får mer tid över till att njuta av resultatet av dina kulinariska äventyr.   
  Läs mer om Combi Steam  
 
Panasonics microvågsugnar
  Panasonics mikrovågsugnar  
  Vi började producera mikrovågsugnar redan 1963, då var de ganska stora och otympliga, långt ifrån dagens produkter. Nu kan vi erbjuda dig ett brett urval av mikrovågsugnar med inverterteknik som säkerställer att maten tinas eller värms upp jämt för ett bättre resultat.  
  Se vårt sortiment av mikrovågsugnar här  
 
  Rabattkod på mikrovågsugn  
  För att delta i tävlingen behöver du bara lägga upp en bild på din gamla mikro på vår Facebooksida. Alla som deltar får en rabattkod på mikrovågsugn på shop.panasonic.se samt hos utvalda återförsäljare.   
  Besök vår Facebooksida  
 
 
Panasonic
Stolt partner till Olympiska spelen i Rio 2016
 
Läs mer...
 
  Product Kundomdömen  
  Upptäck VIERA TV Support & Contact  
 
 
Håll dig uppdaterad. Följ oss.
   
 
 
    
Till toppen
 
Observera: Du har fått detta nyhetsbrev eftersom du prenumererar på det eller eftersom du vid ett tidigare besök på Panasonics webbplats har gått med på att vi kan skicka dig mer information. Använd denna länk för att avregistrera dig från våra nyhetsbrev.
 
Detta är ett automatiskt e-postmeddelande. Svara inte på det.
 
Om du har frågor eller kommentarer är du välkommen att kontakta Panasonic.
 
Sekretesspolicy
 
Copyright © 2016 Panasonic Nordic, en del av Panasonic Marketing Europe.
 
Panasonic Nordic
Telefonvägen 26
126 26 Hägersten
Sweden