Köp Panasonic personvårdsprodukter och ta chansen att vinna konsertbiljetter till Jessica Anderssons spelning den 2 mars på Vasateatern i Stockholm!
 
  Ser mailet konstigt ut? Klicka här.  
 

Kampanj
Februari 2019

 
20% på personvård och chans att vinna konsertbiljetter
 
 

Hej

Just nu har vi 20% rabatt på alla personvårdsprodukter. Köp Panasonic personvårdsprodukter och ta chansen att vinna konsertbiljetter till Jessica Anderssons spelning den 2 mars på Vasateatern i Stockholm!

Varje dag under perioden 11-15 feb lottar vi fram en vinnare som kammar hem 2 st biljetter (värde 990 kr).

Du är automatiskt med och tävlar när du använder koden JESSICA i samband med köp av en trimmer, rakapparat eller epilator (ej tillbehör).
Till exempel allt-i-ett rakapparaten ES-LL41 som kan trimma och skapa konturer, den kraftfulla ER-SB40 som är så nära en proffstrimmer som du kan komma eller epilatorn ES-EL8 som effektivt tar bort hårväxt med sina dubbla skivor med 60 pincetter.

Erbjudandet gäller endast på shop.panasonic.se och så långt lagret räcker.

Till butiken 

The brand new UB450 UHD Blu-ray Player
   
  På dejt med - Jessica Andersson är namnet på Jessica Anderssons allra första turné i eget namn. Publiken kan se fram emot en intim och dynamisk kväll, full av ljuv musik och en och annan överraskning, precis som det skall vara på en dejt!

För att erhålla 20% rabatt och vara med och tävla om biljetter, använd koden JESSICA när du handlar hos shop.panasonic.se.

TILL BUTIKEN
 

  Product Kundomdömen  
  Upptäck VIERA TV Support & Contact  
     
Håll dig uppdaterad. Följ oss.
   
 
 
    
Till toppen
 
Observera: Du har fått detta nyhetsbrev eftersom du prenumererar på det eller eftersom du vid ett tidigare besök på Panasonics webbplats har gått med på att vi kan skicka dig mer information. Använd denna länk för att avregistrera dig från våra nyhetsbrev.
 
Detta är ett automatiskt e-postmeddelande. Svara inte på det.
 
Om du har frågor eller kommentarer är du välkommen att kontakta Panasonic.
 
Sekretesspolicy
 
Copyright © 2018 Panasonic Nordic, en del av Panasonic Marketing Europe.
 
Panasonic Nordic
Telefonvägen 26
126 26 Hägersten
Sweden