GRATTIS FR�N FACE BOOK

Facebook noreply at face-bookmail.com
Wed Apr 8 15:46:18 CEST 2015


Grattis!!!


Vi är mycket glada att meddela att ditt namn visas på facebook lotteri främjande för år 2015 och att vi ger ut den totala summan av
$550.000 USD (fem hundra och femtio tusen USA dollar) till våra vinnare, vilket är summan du har vunnit. Ditt namn valdes i ett lotteri som gjordes för detta år, så behöver vi din fasta Svaren så att vi kan fortsätta med leverans av din fond.

vi endast valt tjugo (20) kandidater per år som våra vinnare genom elektronisk lottning System (EBS) utan den kandidat som ansöker, vi gratulerar er för att vara en av våra lyckliga vinnare. Våra vinnare inkluderar både prenumeranter och icke prenumeranter av FACEBOOK.

Ditt namn valdes av Herr Mark Zuckerberg CEO av Facebook (grundare & Chief Executive Officer) FACEBOOK gjorde detta i uppskattning att uppmuntra människor att använda tjänster, facebook är först och någonsin största sätt att möta både gamla och nya vän.

Kampanjen gjordes till både prenumeranter och icke prenumeranter av FACEBOOK-användare dra nytta av vinst företaget gjorde komma tillbaka till oss före utgången av dagens arbetstimmar för försäkring och Redovisning företaget att stämpel och natten vinnande kontroll av $550.000 (fem hundra och femtio tusen USA dollar) till dig.

Du rekommenderas att kontakta departementet betalning med ditt fullständiga namn och adress med e-post nedan så att de kan fortsätta att leverera dina pengar till dig.

Betalning avdelningen e-postadress:  facebookclaimdepartment.inc at hotmail.com

Den totala mängden pengar du kommer att få är $550.000 (fem hundra och femtio tusen USA dollar).

Av säkerhetsskäl vi råd alla vinnare att hålla informationen konfidentiell från allmänheten förrän din ansökan behandlas och ditt pris ut till dig. Detta är en del av våra säkerhetsprotokoll för att undvika dubbel hävdar och omotiverade ta fördel av detta program av icke-deltagare eller inofficiella personal.

Grattis än en gång på dina vinster!

Yours i tjänsten,


Vänligen komma tillbaka till oss att hävda din fond och hur du vill att det ska skickas till dig.

Tack.

More information about the Mattricks mailing list