[LSFF] Griljera skinkan eller inte?

Jonas Wissting wissting at gmail.com
Fri Dec 18 10:33:32 CET 2015


Har "Nangs Kitchen" öppnat?

2015-12-18 9:05 GMT+01:00 Viklund Britt-Louise <
Britt-Louise.Viklund at aklagare.se>:

> Har du ägg och ströbröd (senap finns ju) ifall någon vill griljera eller
> ska sådant medtagas?
>
> Det är ju inte precis krångligt att griljera.  Och vi kan griljera en i
> taget ifall vi är tveksamma om båda behövs.
>
> B-L
>
> -----Ursprungligt meddelande-----
> Från: lsff [mailto:lsff-bounces at lists.lysator.liu.se] För Tommy Persson
> Skickat: den 17 december 2015 20:56
> Till: lsff at lists.lysator.liu.se
> Ämne: [LSFF] Griljera skinkan eller inte?
>
> Till julfesten har jag köp två färdigkokta 3kg.skinkor av olika sorter
> (Fromreide har inte med sig någon skinka).
>
> Det enklaste vore ju att strunta i att griljera den och ta upp en skinka i
> taget så slipper man ta upp en om 3Kg räcker. Och en del verkar ju föredra
> kall skinka framför varm.
>
> I vilket fall som helst så har jag misslyckats kapitalt med griljering de
> senaste åren så jag tänkte inte fixa någon griljering. Vill folk ha
> griljering så är griljerare välkomna hem till mig för att griljera
> skinkorna.
>
> Och om den griljerade skinkan ska hinna bli kall så blir det ännu mer
> logistiska problem...
>
> Åsikter?
>
> /Tommy
> _______________________________________________
> lsff mailing list
> lsff at lists.lysator.liu.se
>
> https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=http-3A__lists.lysator.liu.se_mailman_listinfo_lsff&d=BQIGaQ&c=bjjwPuL0kKrVCeG0Slv26euEks_qaMtAFkWSRlvjD4s&r=ZpMtQ7f2IJcK8CAeCkcSJYpuOPQevIXHIaZqk36xb5Y&m=M_xtVlNY0lhVAfVxrlyJcgFE8meGQowXpvsmLmquZnc&s=rKuVaMtt6rKxQgA5Fwsbb6yeZ5mRviiViu61ww4mgR4&e=
> _______________________________________________
> lsff mailing list
> lsff at lists.lysator.liu.se
> http://lists.lysator.liu.se/mailman/listinfo/lsff
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.lysator.liu.se/pipermail/lsff/attachments/20151218/4c55255a/attachment.html>


More information about the lsff mailing list