[LSFF] Årsmöte med Karlsbader-semlor

Viklund Britt-Louise Britt-Louise.Viklund at aklagare.se
Mon Feb 1 15:28:15 CET 2010


De från Rydskondiset är inte torra. Det är just det som gör dem så särskilt goda.

Karlsbadersemlor är gissningsvis gjorda på karlsbaderdeg. OBS inte karlspader som man ofta ser det stavat på konditorier. Namnet kommer från staden Karlsbad inte från något som har med spader att göra.

B-L

-----Ursprungligt meddelande-----
Från: Tommy Persson [mailto:tpe at ida.liu.se]
Skickat: den 1 februari 2010 15:02
Till: Viklund Britt-Louise
Kopia: 'Tommy Persson'; lsff at lists.lysator.liu.se
Ämne: Re: [LSFF] Årsmöte med Karlsbader-semlor

Viklund Britt-Louise <Britt-Louise.Viklund at aklagare.se> writes:

> Vad synd! Vanliga semlor är godare och särskilt de från kondiset i
> Ryd. Men den som gör sig besväret att beställa bestämmer, det är en
> bra princip.

Personligen tycker jag vanliga semlor utan mjölk är för torra...

--
/Tommy Persson



More information about the lsff mailing list