SV: Ny på listan med vanlig fråga

maria.granstrom at seb.se maria.granstrom at seb.se
Wed Apr 21 17:38:00 CEST 2004


Hej,
Visst material kan du faktiskt köpa hos Bookbinders Design i Stockholm, som falsben, klister, papper och annat. Deras största butik ligger på Norrlandsgatan. Sedan kan du alltid prova hos bokbinderier. 
Hälsningar
Maria Granström

-----Ursprungligt meddelande-----
Från: bokbinderi-admin at lists.lysator.liu.se [mailto:bokbinderi-admin at lists.lysator.liu.se]För per.torberger at idg.se
Skickat: den 21 april 2004 17:35
Till: bokbinderi at lists.lysator.liu.se
Ämne: Ny på listan med vanlig frågaHej, 

jag är ny på bokbinderilistan och tänkte i första hand säga hej. Heter Per Torberger, är reporter på tidningen CAP&Design och i vissa fall en riktig hantverksromantiker. Detta gäller i synnerhet bokbinderi och äldre tryckerimetoder. Inom bokbinderi har jag två projekt – det ena är ett drömprojekt, att formge och binda in Shakespeares samlade verk, det andra kommer att bli av inom en så snar framtid som möjligt, att binda in fotoalbum. 

Nu till en fråga som jag misstänker har ställts många gånger förut: var hittar jag bokbinderimaterial? 
Matton i Stockholm säljer bokbinderilim och falsben, de har även pappersknivar, men i övrigt? Jag är främst på jakt efter klot och såna där band du binder fast sidorna i. 

Har kollat i listans meddelandearkiv men inte hittat några tips om försäljare i Stockholmsområdet (har däremot hört att det ska finnas någon i Södertälje – någon som vet?). 


Tack på förhand! 

Mvh 
Per Torberger 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.lysator.liu.se/pipermail/bokbinderi/attachments/20040421/b6bd5289/attachment.html>


More information about the Bokbinderi mailing list